+385 (0)99 473 7131 / info@explora.hr

Putovanje BUDIMPEŠTA iz Splita

Ljepotica na moćnom Dunavu, ukrcaj Šibenik, Zadar

Kraljica na Dunavu, raskošna Budimpešta, prostire se u sanjivoj Panonskoj nizini uz najveću europsku rijeku. Temperamentni čardaš, prekrasni pogled s brda Gellert, velebne crkve, Kraljevska palača, najbolje krempite na svijetu – sve vas to očekuje u glavnom gradu Mađarske, mjestu u kojem je Dunav spojio Budim i Peštu.

Cijena putovanja od: 159,00 EUR /1197,99HRK

Odredište: Budimpešta - Mađarska

Trajanje: 3 dana

Prijevoz: Bus

Termin:
Status:

Prijavite se za Budimpešta iz Splita

Detaljno o putovanju

PROGRAM PUTOVANJA PO DANIMA:

1) Petak SPLIT  – BUDIMPEŠTA

Sastanak putnika za putovanje u Budimpeštu na autobusnoj postaji SUKOIŠANSKA ulica, Split u 22:00 sata. Upoznavanje s vodičem putovanja, ukrcaj u autobus i polazak autocestom prema Mađarskoj. Ukrcaj putnika uz rutu putovanja moguć je na odmorištima ili na izlazima s autoceste, uz obvezan pravovremeni dogovor s Agencijom. Noćna vožnja uz stanke za odmor.

2) subota BUDIMPEŠTA

Oko 8:30 sati dolazimo do središta Budimpešte, te najprije radimo panoramski obilazak: Cidatela na vrhu brežuljka Gellert, Elizabetin most, Parlament, Stadion, Trg Heroja, Opera, crkva sv. Stjepana (Ištvan na mađarskom), Lančani most, Ribarska utvrda, crkva Matijaša Korvina, Kraljevska palača. Nakon obilaska slijedi slobodno vrijeme u središtu grada, ulica Vaci. Fakultativno krstarenje Dunavom i uživanje u pogledu na grad iz nove perspektive. Ponovno okupljanje skupine sredinom poslijepodneva i odlazak prema hotelu 3*. Smještaj u hotelske sobe. Slobodna večer. Noćenje.

3) nedjelja BUDIMPEŠTA – OSTROGON – SPLIT

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno jutro u Budimpešti ili fakultativni izlet u Ostrogon (Esztergon), nekadašnji kraljevski grad i upravno središte Mađarske u srednjem vijeku svega 50ak kilometara od Budimpešte. Obilazimo najveću crkvu u Mađarskoj, Stari kraljevski dvor i uživamo u šetnji ovim gradom na Dunavu koji nas dijeli od Slovačke. Slijedi posjet najljepšem gradiću Mađarske, Senandrija, sa slikovitim uličicama, malim gradskim trgovima i trgovinama suvenira.Oko 13 sati nastavljamo vožnju prema Budimpešti, te autocestom prema Splitu. Dolazak na polaznu postaju očekujemo oko jedan sat iz ponoći. Naše putovanje u Budimpeštu završava.

Napomene za putovanje u Budimpeštu:

(1) putovanje se realizira za najmanje 30 prijavljenih putnika i najviše 55 putnika u jednom autobusu 

(2) putovanje se organizira pod uvjetima koji su definirani ‘općim uvjetima organizacije turističkih paket aranžmana’ turističke agencije  Okapi d.o.o.

(3) agencija obavještava prijavljene putnike o statusu putovanja (otkazano ili garantirano) najkasnije 8 dana prije polaska,

(4) u slučaju porasta cijena na svjetskom tržištu većem od 2,5% od cijena na dan objave aranžmana turistička agencija Okapi d.o.o. zadržava pravo korekcija cijena 

(5) datum objave paket aranžmana 12.01.2023.

Cijena i način plaćanja

Cijena putovanja u Budimpeštu:

  • 159,00 eur /1197,99HRK
  • 50%popust za osobu u Vašoj pratnji

/ Fiksni tečaj konverzije 1,00 EUR = 7,5345 HRK

Načini plaćanja putovanja u Budimpeštu:

Prilikom prijave za “putovanje u Budimpeštu iz Splita” uplaćuje se iznos rezervacije u iznosu od 40,00 EUR /301,48HRK po osobi. Preostali dio plaća se obročno ili jednokratno, a najkasnije do 21 dan prije polaska. Moguće je 40% cijene plaćati obročno s dospijećem plaćanja nakon polaska. Odgoda se ostvaruje terećenjem kreditne kartice 21 dan prije polaska, a na maksimalno 3 dodatna mjesečna obroka / Fiksni tečaj konverzije 1,00 EUR = 7,5345 HRK

Cijena putovanja u Budimpeštu UKLJUČUJE:

Prijevoz udobnim turističkim autobusom na relacijama prema programu putovanja, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na bazi jednog (1) noćenja s doručkom, pratitelja skupine tijekom putovanja na hrvatskom jeziku, osiguranje od profesionalne odgovornosti, te polica jamčevine za turističke paket aranžmane.

Cijena putovanja u Budimpeštu NE UKLJUČUJE:

Usluge koje nisu navedene u rubrici ‘cijena uključuje’, smještaj u jednokrevetnoj sobi (doplata iznosi 25,00 EUR /188,36HRK), osobne troškove, izlet u Ostrogon (25,00 EUR /188,36HRK) i/ili krstarenje Dunavom (15,00 EUR /113,02HRK) – izleti se organiziraju za minimalno 25 sudionika. Za kupnju (1) police dragovoljnog putnog osiguranja koja se odnosi na teže zdravstvene posljedice udesa, troškove zbog bolesti tijekom putovanja i boravka u inozemstvu, te gubitak ili oštećenje prtljage, i (2) policu osiguranja otkaza putovanja i repatrijacije tijekom putovanja putnik može ugovoriti i uplatiti isključivo na dan uplate aranžmana kod svog predstavnika prodaje osiguranja ili se obratiti na milan.stanisic@grawe.hr).

 

X