+385 (0)99 473 7131 / info@explora.hr

O nama

Misija

Nudimo temeljito organizirana i inspirativna putovanja žiteljima Dalmacije, Hrvatske i regije.

Vizija

Pouzdan organizator putovanja čije maštovite i jedinstvene programe prate iznimni vodiči za sve svjetske destinacije.

O nama

Tijekom dva desetljeća predanog rada u emisionom turizmu razvili smo razgranatu mrežu pouzdanih poslovnih partnera u gotovo svim svjetskim odredištima. Istovremeno, putovanja su postala naš način života: otkrivanje dalekih zemalja i temeljito razumijevanje kultura s kojima se susrećemo ispunjavaju nas, vesele i potiču na nove avanture.

Naučili smo koliko je važno precizno organizirati program putovanja kako bismo u potpunosti iskoristili raspoloživo vrijeme tijekom naših pustolovina. Pored pomno izrađenih satnica i rasporeda događanja na putovanju, želimo ponuditi najbolje usluge za vaš novac. Stoga temeljito pristupamo odabiru hotela i smještaja, prijevoznih sredstava, pratećeg osoblja i restorana u koje zalazimo.

Odlično putovanje ne temelji se samo na visoko kvalitetnim uslugama. Prije polaska na putovanje dugo se bavimo različitim temama: izučavanje povijesne i prirodnebaštine, novina u gastronomskoj ponudi, društvenih i tehnoloških trendova. Ovo radimo kako bismo vam predočili potpunu sliku zemlje koju zajedno obilazimo.Stalno uronjeni u aktivno učenje i istraživanje, posebno smo ponosni kada svoje klijente zainteresiramo za neko mjesto, i na putovanju poučimo o onome što znamo.

Na kraju putovanja uvijek se uvjerimo kako ste upravo Vi najljepši dio našeg posla. Vrijeme provedeno u tkanju zajedničkih uspomena – u uživanju pred velebnim građevinama, u mirisima i okusima egzotične hrane, u šalama i smijehu, te u opuštenom sanjarenju dok sunce nečujno klizi iza dalekog i nepoznatog horizonta,… to su trenuci kada postajete naši prijatelji i činite naš posao nezamjenjivim.

 

X